CROATIAN DRIFT CHALLENGE 2022 RD.3 Finale

5.9.2022.

CROATIAN DRIFT CHALLENGE 2022 Rd.3 Finale !!
Zapalimo asfalt i na Željavi!!!!
Najveći aerodrom u bivšoj Jugoslaviji, zadnji vikend u 9-om mjesecu ugostit će driftere, Street racere, DB dragovce, tjunere i mnoge ostale..Natjecatelji iz svih dijelova regije i Europe, sliti će se na jedno mjesto u taj veliki adrenalinski vikend, tj. Mega event pod nazivom Balkans Finest !!!
Stotine natjecatelja u nekoliko disciplina, užariti će zrak i asfalt bivše vojne 8 milijardi dolara vrijedne baze. Finale i posljednja utrka CDC-a , održat će se baš ovdje , te ćemo time okruniti pobjednika CDC-a za 2022g. Dodjite i podržite zadnji put u ovoj godini naše driftere u borbi za naslov prvaka.
Vidimo se !!!!
ZA SVE VOZAČE-VAŽNO!!!
Pretkvalifikacije za vozače (novake) koji se prijave najkasnije do petka 23.09.2022. održat će se u subotu oko 14h. Pretkvalifikacije se plaćaju 150kn. Tko prođe, nadoplaćuje razliku do 600 kn (osiguranje i startnina) na prijavama. Auti preko noći mogu ostati na aerodromu.Program događanja na dan utrke biti će objavljen 7 dana ranije.
Obavezna je zaštita asfalta od curenja tekućina ispod vozila. Ukoliko zaštita ispod vozila ne bude odgovarala pravilniku o zaštiti, organizator ima pravo vozača sa takvom neadekvatnom zaštitom udaljiti sa natjecanja.
Striktno ćemo se držati satnice što se tiče prijava i sastanka vozača.
Tko se ne pojavi na vrijeme, neće moći sudjelovati na natjecanju.
Novčane nagrade za prva tri mjesta su:
1. Mjesto 300€
2. Mjesto 200€
3. Mjesto 100€
ZA PRIJAVU KLIKNUTI NA LINK
www.croatiandriftchallenge.hr/prijave
Ime i prezime:
Država:
E-mail adresa:
Automobil:
Snaga automobila (KS):
Sponzori:
Sliku automobila do 2mb
Akreditacije će dobiti vozač + 2 mehaničara! Akreditacije će biti podijeljene zajedno sa narukvicama na ulazu u aerodrom. Startnina se plaća u iznosu od 750 kn ili 100 € za sve vozače.
OBAVEZNO PROČITATI
Ukoliko se voze treninzi u subotu, svi vozači koji će izaći na stazu ,moraju obaviti tehnički pregled i prijavu vozača. nakon toga mogu pristupiti otvorenom treningu. Ostali vozači koji dodju u nedjelju ujutro, mogu se prijaviti od 08-08:30h. Na taj način ćemo smanjiti gužvu na prijavama u nedjelju i odraditi sastanak vozača na vrijeme kako bi što prije počeli sa treninzima. Tko radi svoje komotnosti spava duže ili kasni, iza 09:00h plaća duplu startninu.
Svaki vozač je dužan OSOBNO potpisati izjavu o odgovornosti u vrijeme prijave u kojoj izjavljuje da nije konzumirao alkohol ili opojna sredstva. ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO U SVAKOM TRENUTKU PROVESTI RANDOM TEST KOD SVIH VOZAČA NA ALKOHOL UREĐAJEM DRAGER!!!! VOZAČ KOD KOJEG SE UTVRDI KONCENTRACIJA ALKOHOLA BIT ĆE MOMENTALNO DISKVALIFICIRAN I UDALJEN SA UTRKE
ZAŠTITNE FOLIJE PROTIV CURENJA TEKUĆINA ISPOD AUTOMOBILA SU OBAVEZNE!!!
Mole se vozači da na tehničkom pregledu i za vrijeme vožnje imaju sve karoserijske dijelove na svojim automobilima pričvršćene, skidanje dijelova (haube, branici, blatobrani) se neće tolerirati. Ukoliko vozač ima problem sa pregrijavanjem vozila, može dobiti dodatni krug hlađenja. Iznimka se može eventualno odnositi na branike i to samo u slučaju kada su isti stradali tokom utrke (utrke na kojoj se vozi, a ne one od prošle godine) Roll bar u 6 točaka je obavezan za natjecanja od sezone 2020 (provjeriti pravilnik)
U slučaju najave jako loše vremenske prognoze (olujno vrijeme, obilne kiše, i sl.), event će biti prebačen na neki drugi datum, o čemu će vozači biti obaviješteni najkasnije 48 sati prije početka utrke.
ORGANIZATOR